Deisy Amelsbeek

SpecialityHypnose Stap in je ideale leven
Websitehttps://www.deisyamelsbeek.nl/

Er is nog zoveel meer mogelijk voor jou, maar dat weet jij natuurlijk al diep van binnen. De vraag is echter niet óf je dit weet, maar of je daar ook naar durft te handelen. Iets dat ik voor een lange periode zelf in ieder geval niet durfde als ik eerlijk ben. Ik wist dat er meer in mij zat, maar wist gewoonweg niet hoe ik dat potentie tot uiting moest brengen.

En juist dat ik waar ik tegenwoordig dagelijks mijn klanten bij begeleid.

Ik ben er namelijk heilig van overtuigd dat we als vrouw allemaal een uniek potentieel hebben. En dat wanneer wij dit potentieel volledig durven te omarmen, we pas echt onze plek in de markt kunnen opeisen en ons ideale leven (en business) kunnen creëren. Maar daar heb je wel wat zelf voor te doen. Namelijk: om 100% de keuze te maken om ervoor te gaan. Voor jouw leven. Voor jouw dromen. En voor jouw potentie.

HYPNOSE, NLP EN EFT
Als business strateeg is dit precies waar ik vrouwelijke ondernemers mee help. Om voluit te spelen op elk gebied in hun leven en met een gezonde mindset een winstgevende coaching business te bouwen. Dit doe ik door strategieën, systemen en transformatiewerk (hypnose, NLP, EFT) met elkaar te combineren en daarmee vrouwelijke ondernemers maximaal te laten groeien: zowel in hun leven als in hun business.

Ik vind het belangrijk dat beide hand in hand gaan. Als jij je immers persoonlijk groeit en ontwikkelt, ga je dit ook in je business terugzien. Dat is dan ook de reden waarom ik mij heb gespecialiseerd in hypnose en Neuro Linguistisch Programmeren. Ik vind het prachtig om te zien wat er gebeurt als wij begrijpen hoe ons brein in elkaar steekt – en daarmee wij onszelf beter leren kennen – en hoeveel verschil we kunnen maken in ons leven als we onszelf opnieuw ontdekken. Of opnieuw programmeren zoals ik het zelf noem.

JIJ BENT TOT ZOVEEL MEER IN STAAT
Gelukkig wordt hypnose tegenwoordig als een stuk ‘normaler’ gezien en weten veel van ons dat hypnose niet draait om als een gek op het podium rondjes lopen en kippengeluiden te maken. Maar dat het juist een enorm impact kan hebben op de persoon die jij wilt zijn en de dromen die jij wilt realiseren. En daar word ik als hypnotherapeut enorm blij van en is ook echt één van mijn doelen: om iedereen te laten zien hoe leuk – want ja dat is het echt – hypnose kan zijn en hoeveel geweldige resultaten je daarmee kunt boeken.

Naast mijn liefde voor al het bovenstaande, kun je mij als ik niet werk op een terras vinden. Of in een restaurant. Of samen met vrienden. Ik ben echt een lachebek en een ‘mensenmens’, wat betekent dat ik het heerlijk vind om mij met mensen – en eten – te omringen. Gelukkiger dan dat kun je mij niet maken. Tel daarbij mijn liefde voor katten op en je hebt een heel goed beeld van de persoon die ik ben. Vrolijk, een tikkeltje gek, maar wel met een hart van goud om jou op alle vlakken uit te dagen en te laten groeien.

En weet: pas wanneer je echt bereid bent om er 100% voor te gaan,  ga je ontdekken dat jij tot zoveel meer in staat bent dan dat je nu denkt. En dat is wat ik iedere vrouw gun.

All session
by Deisy Amelsbeek