Ernestine Numan

SpecialitySpiritualiteit & moederschap | Mini-retreat to Go with the Flow
Websitehttps://www.ernestinenuman.nl/

Bewustwording is mijn passie. Ik geloof in werkbare spiritualiteit: dit is de tijd waarin we onze inzichten niet beperken tot de yogastudio, retraite of tempel, maar integreren in het dagelijks leven. Daarvoor gebruik ik de 5 V’s als manier om lichter te leven: Vertragen-Verstillen-Verzachten-Vertrouwen-Vieren.

Met mijn events en schrijven bied ik ruimte voor ons bewustwordingsproces en reik ik inspiratie of praktische tools aan.

Mijn visie is een wereld waarin we in harmonie met onszelf, elkaar en de natuur leven. In vrijheid & vrede. Als spirituele wezens in een tijdelijke menselijke vorm. Met plezier gebruikmakend van onze unieke talenten. En ik ben ervan overtuigd dat we dat samen kunnen creëren. Het begint bij onszelf. Als wij innerlijke rust ervaren en vanuit flow leven, heeft dat direct effect op onze omgeving en de volgende generaties. Zo kunnen we samen een ripple effect creëren. Voor een wereld die voelt als de hemel op aarde.

MOEDERSCHAP KATALYSATOR ZIELSGROEI
We bewegen naar een nieuwe wereld waarin het hart aan het roer staat en niet het hoofd. Een wereld vanuit liefde, wijsheid en compassie. Iedereen heeft hierin een belangrijke taak. Iedereen draagt hieraan bij met zijn/haar unieke creatiekracht. Moederschap kan hier een prachtige rol in spelen. De transformatie naar moeder kan een enorme katalysator zijn voor de groei van onze ziel. En andersom: bezield leven maakt ons moederschap magischer en moeitelozer.

Spirituele groei gaat aan de ene kant helemaal vanzelf, het is de evolutie van je ziel. En aan de andere kant kunnen we dingen doen die deze groei vergemakkelijken en versnellen. Bijvoorbeeld door elkaar inzichten en praktische tools te geven waarmee je optimaal gebruik kunt maken van jouw systeem: mentaal, fysiek, emotioneel en energetisch. Of door samen te komen in events die draaien om inspiratie, reflectie en verbinding.

All session
by Ernestine Numan