Evi Dekker-Weger

SpecialityVIP-Moedercirkel Omarm jezelf - Een leven vol zelfliefde en zelfvertrouwen
Websitehttps://nieuwe-mamas.nl/

Ik ben Evi Dekker-Weger, mama van 2 jongens en Nieuwe Mama’s-coach. Met Nieuwe Mama’s deel ik, zo eerlijk mogelijk, echte en pure verhalen rond het moederschap. Maar ook voor persoonlijke begeleiding bij jouw zoektocht naar je eigen weg in het moederschap of naar je nieuwe mama-zelf, kan je bij mij terecht.

Persoonlijke ontwikkeling vond ik altijd al een interessant onderwerp waar ik veel mee bezig was. Na mijn tweede bevalling werd mijn interesse echter zo groot, dat ik me inschreef voor een opleiding tot Life Coach om ook anderen op hun weg en in hun eigen zoektocht te kunnen begeleiden.

IMPACT OP PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Terwijl ik bezig was met de opleiding merkte ik steeds meer hoeveel impact mijn kinderen op mijn persoonlijke ontwikkeling hadden. Die constante spiegel die zij me voorhielden liet me erkennen dat het moederschap me nog veel meer had veranderd dan ik had gedacht, maar mij – en elke moeder – ook enorm veel mogelijkheden tot persoonlijke groei bood.

Mijn passie voor het moederschap in verband met persoonlijke ontwikkeling en mijn interesse voor andere moeders, ervaringen en verhalen was gewekt en het werd me steeds duidelijker dat er zoveel begeleiding is tot aan de bevalling, maar hoe weinig we praten over de uitdagingen in het moederschap en de veranderingen die we als moeders ondervinden.

ZELFVERZEKERD JE EIGEN WEG GAAN
Mijn missie is het dan ook om met Nieuwe Mama’s zoveel mogelijk van de taboes rond het moederschap te doorbreken en aanstaande, nieuwe en ervarene moeders te steunen om zelfverzekerd hun eigen weg in het moederschap te vinden en te gaan.

All session
by Evi Dekker-Weger