Fleur Groeneveld

SpecialityGroepsreading
Websitehttps://www.jouwechteleven.nl/

Mijn naam is Fleur Groeneveld. Moeder van Fiene en sinds 2018 ondernemer in mijn eigen bedrijf Jouw Echte Leven. Ik inspireer en begeleid anderen om de kern in zichzelf weer te voelen. Het is mijn missie om anderen te inspireren om uit de ratrace van het huidige westerse bestaan te stappen. En echt weer te gaan voelen wie je bent en te kiezen voor jezelf. Los van alle verplichtingen en rollen in het leven. Zodat je weer kunt leven vanuit je ziel. Ik noem het ook wel jouw blauwdruk.

ZIELSVERTALER
Dit doe ik door op zielsniveau met jou te verbinden. Op een geheel eigen wijze die een combinatie is van reading, healing, familieopstellingen en sjamanisme. Ik noem het zelf graag zielsvertaler.

Het is mijn overtuiging dat iedereen contact kan maken met zijn of haar intuïtie, met die zuivere innerlijke stem. Maar door de hectiek van het leven, zijn we vergeten hoe. Als je je weer kunt verbinden met je diepste kern dan geeft dat rust, ruimte en vrijheid. En dat is wat ik iedereen gun. Daarom help ik je graag de weg naar binnen weer te vinden.

LEEG GEVOEL
Zelf heb ik heel lang niet geleefd vanuit die kern, niet mijn echte leven geleid. Ik deed vooral wat er van mij verwacht werd.

Met een goed stel hersenen was het logisch dat ik een wetenschappelijke opleiding volgde. Na mijn opleiding, arbeid en organisatie psychologie, heb ik verschillende banen gehad op het gebied van Human Resources.

Ondanks mijn succesvolle buitenkant, bleef ik van binnen met een raar leeg gevoel rondlopen. Ik wisselde vaak van baan. Nooit ergens echt op mijn plek. Eigenlijk wist ik niet eens wat ik graag wilde en werkte ik vooral heel veel en heel hard.

WARE KERN EINDELIJK NAAR BUITEN
Toen ik 7 jaar geleden moeder werd, zag ik in de ogen van mijn dochter mijzelf terug als kind. En begon mijn leven aan alle kanten te kraken en schuren. Ik kon me niet meer verstoppen in hard werken en maar doorgaan. Mijn ware kern wilde eindelijk naar buiten.

Toen ik in 2017 zonder werk kwam te zitten, besloot ik dat het tijd was het roer om te gooien. En zoals dat gaat bij interne besluiten vanuit je kern, dan word je als vanzelf geleid naar het nieuwe.

Ik ging op ontdekkingsreis terug naar mezelf. Door verschillende opleidingen en het nodige innerlijk werk, ontdekte ik langzaam weer mijn zuivere kracht. Ik werd mij bewust dat ik mensen en energie kan lezen. En dat ik dat gemakkelijk kan inzetten om anderen op weg te helpen. En dat doe ik graag op een nuchtere manier met veel humor.

All session
by Fleur Groeneveld