Jacoline Steegstra

SpecialityWorkshop Relatie: toekomst voor jou en jullie
Websitehttps://huwelijkstrainer.nl/

Hallo. Ik ben Jacoline Steegstra, relatietherapeut in Leeuwarden en auteur van het boek Liefde kun je leren en de kaartenset Leren liefhebben.

Bijna dertig jaar geleden trouwde ik met mijn man Dolfi op Curaçao. Daar werden ook onze drie (inmiddels volwassen) kinderen werden geboren. Sinds 2009 woont ons gezin in Nederland.

In ons huwelijk hebben we gemerkt dat het heel gemakkelijk is om elkaar kwijt te raken in de waan van de dag. Ook hebben we ervaren dat het leven niet alleen cadeautjes uitdeelt maar soms ook rake klappen. Samen leerden we hoe belangrijk het is om elkaar – vooral in moeilijke tijden – te blijven vasthouden.

GLIMLACH VAN EEN KIND
Waarom ik doe wat ik doe? Het raakte mij diep toen na een geslaagde sessie met een jong koppel hun peuterdochter mij haar stralende glimlach schonk. Ik wist meteen: yes, dit is mijn ‘waarom’.

In die glimlach kwam alles wat ik eerder deed bijeen. Het wakkerde mijn diepe verlangen aan om stellen – vaders en moeders – weer op weg te helpen in de liefde. Ik begeleid stellen en echtparen bij het oplossen van relatieproblemen zodat ze elkaar weer terugvinden en zo een warm en veilig nest kunnen bieden voor hun kinderen.

Ik kijk uit naar een inspirerende Summit voor moeders en hoop daaraan een mooie bijdrage te mogen leveren!

All session
by Jacoline Steegstra