Jorien Weterings

SpecialityVIP-Familieopstelling
Websitehttps://www.broesli.nl/

Bijna veertig jaar geleden werd ik geboren in Enschede. Ik groeide als jongste van twee dochters op in een klein Twents grensdorp. Vanaf mijn studententijd woonde ik in Maastricht, Nijmegen, Dijon, Arnhem, Parijs en de laatste tien jaar in Amsterdam – totdat ik vorig jaar eindelijk weer terug kwam naar de rust, de stilte en de eindeloze bospaden van mijn geboortegrond. Hier ga ik er graag op uit om flinke stukken te wandelen en te mountainbiken. Liefst met mijn geliefde Frodo en zijn zoon Filip. Thuis geniet ik enorm van lezen of schrijven bij de open haard of lekker met mijn handen in de tuin te wroeten.

ECHT IN CONTACT
Ik geloof er ten diepste in dat de mooiste dingen ontstaan als je écht in contact komt. Met jezelf, met anderen, met datgene wat er voor jou wezenlijk toe doet en waar je echt in gelooft. Met je angsten en onzekerheden, je dromen en je verlangens, je belemmeringen en je hulpbronnen. Als je die oprecht durft aan te kijken en te onderzoeken, dan ontstaat er haast vanzelf een voorwaartse beweging.

Met BROESLI begeleid ik organisaties, teams en individuen in dat proces, vanuit mijn eigen kernwaarden authenticiteit, verbinding en essentie. Het liefst werk ik met de dynamiek en kracht van groepen.

Ik organiseer open opstellingenavonden, workshops met opstellingen voor specifieke doelgroepen zoals leidinggevenden en ondernemers en begeleid voor uiteenlopende opdrachtgevers teamsessies en -trajecten in het kader van organisatieontwikkeling. Daarnaast kan je bij mij terecht voor individuele coaching-sessies met de BROESLI Blokken die ik speciaal voor dat doel heb ontwikkeld.

KRACHT VAN OPSTELLINGEN
Het systemisch werken met familie- en organisatieopstellingen is mijn favoriete instrument, omdat het volstrekt ‘op gevoel’ gaat. Een opstelling brengt je in no-time naar de essentie van het vraagstuk waar je op dat moment mee rondloopt. Dat kan over alles gaan: je eigen bedrijf, het team waar je leiding aan geeft of deel van uitmaakt, de familie waarin je geboren bent, het gezin waarin jij moeder bent, keuzes die je wil maken.

Het is een intuïtieve manier van werken, die een beroep doet op de directe waarneming via je zintuigen, zowel van de vraagsteller, de representanten in de opstelling als van mij als begeleider. In de opstelling ontvouwt jouw innerlijke beeld van de spelers of de thema’s die belangrijk zijn in je vraagstuk zich voor je ogen. Daardoor kan je er even van een afstandje naar kijken. En zie je ook wat je weer op weg gaat helpen in dit vraagstuk.

All session
by Jorien Weterings