Juno Burger

SpecialityTalk Energy clearing - voor moeders
Websitehttps://www.junoburger.com/

Juno kiest de weg van het compassievolle hart. Zijn aangeboren sensitiviteit voor subtiele energieën heeft hem in zijn leven aangezet om te leren daar zo mee om te gaan dat het hem niet belast, hij zichj niet hoef af te sluiten of onbewust en onbekwaam reageert.

COMPLEET MENS ZIJN
Door alles wat zich in deze ontmoetingen aandient bewust te ervaren en te omarmen heeft Juno zijn energiesysteem getraind om zijn gevoeligheid optimaal te benutten en tegelijkertijd niets van wat hij ervaart vast te houden. Zo is hij in de loop der jaren steeds meer beschikbaar geworden voor de diversiteit van het leven zelf. Voor Juno is het alles inclusief: zowel de schaduwzijde als de lichte kant wil hij volledig integreren om een werkelijk compleet mens te zijn.

De afgelopen 25 jaar heeft Juno geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Hij gebruikt bewust de tijd met zichzelf, de mensen die hij ontmoet en de plaatsen waar hij komt om uit te vinden waar hij kan verruimen, nog meer compassie kan zijn.

Deze beschikbaarheid is wat Juno jou bied. Een energetische ruimte waarin spanning zich kan ontladen zodat energie in jou, je huis of je bedrijf vrijer kan stromen.

ENERGIE ONTLADEN
Met deze ‘bandbreedte’ kan hij een enorme diversiteit aan energieën van mensen, ruimtes en situaties voelen en volledig laten zijn. In de afgelopen jaren heb jij duizenden huizen, bedrijven en mensen energetisch gereinigd en daarmee is een schat aan ervaring gegroeid. Die helpt niet alleen om wat vast zit in beweging te zetten of wat chaotisch is weer rustig te maken. Door de vele vlieguren is Juno in staat om je uit te leggen hoe je dit zelf kunt doen en daarmee heb je een tool in handen om magisch en moeiteloos te leven.

Let it Be!

All session
by Juno Burger