Sanne Plantinga

SpecialityTalk Moederschap als kans voor jouw groei + Masterclass En nu? Creëer jouw toekomst!
Websitehttps://demoederacademie.nl/

Mijn naam is Sanne Plantinga (34), moeder van twee kleine dochtertjes en oprichter van De Moederacademie – en daaruit voortgevloeid deze Mother’s Spirit Summit. Zoals zoveel vrouwen, merkte ik dat moeder worden en zijn heel veel met mij deed (en doet). Het bracht zoveel in mij naar boven!

Dat ik het blijkbaar lastig vond om mezelf meer de prioriteit te geven binnen ons gezin, bijvoorbeeld. Terwijl ik wel inzag dat dat nodig was voor mijn eigen geluk en welzijn – en ik dit voorbeeld ook graag wilde doorgeven aan mijn dochters. Dat bepaald gedrag van mijn meisjes iets in mij triggerde. Pijn dat van míj was. Dat hierin daarom nog iets voor mij te helen viel. Dat ik de connectie mijn partner sneller verloor. En ga zo maar door.

SCHIJN EEN LICHTJE OP JEZELF
Vaak hebben we het hier als moeders onderling niet eens echt over. Terwijl alleen al erkennen voor jezelf dat je sommige dingen lastig vindt, al heel helpend is. Want dan pas kun je je licht er op schijnen. En het voor jezelf wezenlijk gaan veranderen.

In mijn eigen persoonlijke en spirituele groei als moeder heb ik veel gehad aan allerlei deskundigen. Mensen waarvan ik dacht: wat zij te vertellen hebben, moeten véél meer moeders weten. Daarom verzamel ik deze experts met liefde bij elkaar en geef ik ze graag een podium, zodat ook jíj je met hun waardevolle input kunt voeden.

JIJ LEEFT ALLES VOOR AAN JE KINDJE(S)
Waarom ik dat zo belangrijk vind? Omdat wij als moeders het leven heel direct doorgeven aan onze kindjes. Wij leven alles voor. Hoe bewuster, vrijer en authentieker wij leven, hoe meer onze kindjes dat ook zullen doen. En dat gun ik niet alleen jou, maar ook je kinderen – en daarmee de wereld van de toekomst.

DE MOEDERACADEMIE
Met De Moederacademie wil ik andere moeders ondersteunen in hun eigen groeiproces. Door experts op één plek te verzamelen, zoals nu met de Mother’s Spirit Summit gebeurt, en met losse workshops en moedercirkels.

Verder begeleid ik ook moeders in 1-op-1-sessies. In zo’n coachingstraject kijken we samen waar je nu staat, waar je heen wilt en wat je daarin nodig hebt. Alles om maar het meeste uit jou en jouw leven te kunnen halen!

All session
by Sanne Plantinga